Besök gärna vår restaurang  

Vi kan knappt hålla oss!


Snart är det äntligen dags att öppna upp och visa er nya Dinner 22 och Drinks 20 – och vi är så otroligt taggade.

Under året som gått har vi jobbat med att både renovera lokalerna med en modern men samtidigt tidlös känsla, men också unna oss lite eftertanke. Målet har varit att absolut inte ändra på saker för förändringens skull, utan destillera det vi gör bäst – och se till att du får möjlighet att uppleva det på bästa möjliga vis. För ett besök hos oss skall alltid vara en upplevelse, oavsett om den upplevelsen är avslappnad, festlig, bekant eller spännande. Vi vill göra plats för dem alla.  

Här hos oss kommer du hitta samma nivå av kreativa, lekfulla och kompromisslöst välgjorda cocktails och drinkar som innan. Ja, fast med en del nytillskott på drinklistan såklart. Och med vår nya inredning har vi skapat plats både för lite stimmigare drinkmingel ute vid baren – och en lite mer traditionellt avslappnad cocktailmiljö i lokalens inre del. Allt för att passa såväl en stilla aperitif innan maten, som en energisk after work. 

Vi längtar efter er. Att få ses, och att få bjuda på härliga stunder. 

Och vi tror att om du gillat det vi gjort innan, oavsett om det gäller härliga cocktails inne på Drinks, eller riktigt bra mat på Dinner – så kommer du inte bli besviken. 

Så följ oss på Instagram för den mest aktuella informationen om när vi öppnar upp vår bordsbokning, och äntligen kan hälsa dig välkommen igen!

 

Meny


Vi gör inte skillnad på våra cocktails. Det ska vara en precis lika god upplevelse när du provar en
ny cocktail som vår Black and Yellow med rågwhiskey och lakrits, som när du väljer din go to-drink
whiskey sour. De gör alla sig bäst på egenpressad juice och säsongsbaserade råvaror. Och
äggvitan till din whisky sour skall självklart komma ur ett nyknäckt ägg, snarare än ur någon
plastflaska.

För att inte tala om isen – faktiskt en av de viktigaste komponenterna i en cocktail. Rätt
is till rätt cocktail, i rätt typ av glas helt enkelt.

Balansen mellan kylning och spädningseffekt är en
del av receptet, något du kan fråga vem som helst som föredrar sin old fashioned på en rejäl isbit.
Hantverket är alltid där.

 

Cocktail of the week


Vi kan helt enkelt inte sluta inspireras av nya intryck och idéer. Därför ser aldrig vår drinkmeny
riktigt likadan ut.

Varannan månad kommer de senaste smakkombinationerna vi utvecklat in på
menyn. Och när man är sugen på ett mer självklart val har vi en cocktail of the week med en ny
klassiker varje måndag.

Veckans klassiker hittar ni på vår Instagram.

 

Vår restaurang Dinner22


Vi lägger krutet på saftigt kött och såser som man minns.

Vi är stolta över att alltid kunna erbjuda
närproducerat kött, och utöver det – vilt under stora delar av året. Såserna förbereds alltid från
grunden utan kompromiss, oavsett om det gäller nyslagen bea eller såserna vars fond fått puttra i
dagar. Menyn har utvecklats över tid tillsammans med gästerna. Därför har också populära rätter
som entrecoten från Dalsjöfors, den sotade tonfisken med citrusrisotto och Kalixlöjrommen fått sin
permanenta plats.

Oavsett rätt, tummar vi aldrig på att man ska vara nöjd, med mersmak för att
komma tillbaka.

När vinterhalvåret slår till serverar vi mer vilt och mustiga smaker efter säsong,
precis som när uteserveringen blommar upp och du hittar fräscha, sommarfavoriter på menyn.

Nyheter

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.