Besök gärna vår restaurang  

Om oss på Drinks20


 

Borta bra men hemma bäst? Det tycker vi också, därför jobbar vi stenhårt på att få er att känna er just som hemma. Med vår mysiga inredning och bordsservering vill vi ge både dig som vill avnjuta en cocktail i all sin enkelhet, samt du med ett stort intresse för cocktails och sprit en upplevelse. Alla våra drinkarna serveras med mycket glädje och gedigen kunskap.

Meny


Vår barchef Patrik och hans team utvecklar ständigt nya smakupplevelser till våra drinkmenyer som vi ändrar 6 gånger per år efter säsong. Utöver det varieras vår cocktail of the week med en ny klassiker varje måndag.

 

För dig som vill ha något att äta erbjuder vi ett par smårätter, en härlig ost- och charkbricka eller något från vår restaurang Dinner 22. 

 

Cocktail of the week


”Cocktail of the Week” är vårt sätt att varje vecka presentera klassiker för våra gäster. Vare sig det är en välkänd cocktail som man stött på förr eller en aningen bortglömd klassiker så visar vi gladeligen vår variant av den. Vilken klassiker det är denna vecka hittar ni på vår instagram.
 

 

Vår restaurang Dinner22


På Dinner22 inspireras vi av det traditionella svenska köket och serverar goda, omsorgsfullt tillagade rätter av noggrant utvalda råvaror. Dryckeslistan är lång, med fokus på mustiga viner, kreativa cocktails och ett spännande sortiment av öl. Med kunnig personal och en trevlig atmosfär bjuder vi på en hemtrevlig känsla, mitt i centrala Göteborg.

Nyheter

Tio Pepe Challenge

4 Jul

Varje år arrangeras en cocktailtävling grundat i sherry av Gonzalez Byass. Detta är en tävling som mäter kunskap i vad sherry är, vilka typer som finns, kulturella aspekter rörande sherry och s

Läs mer

Vår is

4 Jul

Vi lägger stor vikt vid den is våra drinkar serveras på och är väldigt glada att ha möjligheten att jobba med is av väldigt hög kvalité från våra vänner på Isbudet.se

Läs mer

Negroni Week

4 Jul

Under en vecka i juni går restauranger och barer världen över samman för att visa upp en av branschens favoritcocktails och samtidigt ge någonting tillbaka. Med Imbibe och Campari bakom allt skä

Läs mer

Hitta till oss

Vi ligger nära Avenyn, Liseberg, Ullevi och Scandinavium, och passar således perfekt att besöka innan eller efter ett evenemang i Göteborgs stadskärna. Hit tar du dig lättast med spårvagn eller buss till Korsvägen eller Scandinavium, som båda ligger några minuter bort.